Over Smart Marokko

Online reizen
Smart Marokko, onderdeel van Travel Smart is een initiatief van Riksja Travel, pionier in online verre reizen. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, die de weg weet in de wereld. We doen niets liever dan onze reiservaringen met je delen. Niet standaard, maar net even anders.

Slim reizen
We helpen je de landen te ontdekken waar je tenminste eens in je leven geweest moet zijn. Selecteren alvast betaalbare routes om de highlights te ontdekken. Want die wil je tóch zien. En waarom zelf alles uitzoeken als je de basis hebt van ervaren reizigers die je voor gingen? Betaalbaar, omdat we slimme keuzes maken. Kies vervolgens alleen de activiteiten die jij leuk vindt. Zo geef je zelf een persoonlijke twist aan je reis. Wij regelen het, zo slim mogelijk.

De reis die telt
Een nieuw land, nieuwe mensen, andere gewoonten, ontmoetingen die je niet meer vergeet. Een andere kijk op de dingen, en op jezelf. We vinden dat iedereen, jong en oud, zo’n reis moet kunnen maken. Avontuurlijk en actief. Natuurlijk relaxt. Met fun én verwondering.

Geen mist
We maken je bijzondere reis toegankelijk en betaalbaar. We doen niet mistig: we vertellen je duidelijk waarom we ergens voor kiezen en wat de kosten zijn. We zijn helder in onze afwegingen: er zit dan misschien een tegeltje los in de douche en het hotel heeft niet perse airco of zwembad, maar je locatie is spot-on. En daar doen we het voor.

Samen delen
Ook al maak je je keuzes online, we willen dat je reis persoonlijk wordt. In alle opzichten een ervaring. Die je samen beleeft. Met je medereizigers, onderweg en met ons. Zodat je anderen inspireert ook van hun verre reis zo’n onvergetelijke ervaring te maken. Want bezit is bezit maar echte ervaringen, die blijven.

Travel Smart:  "Verre reizen, slim geregeld"

 

Over Smart Marokko

Je individuele Marokko reis zo slim mogelijk regelen. Je budget zo inzetten dat je niets mist en alles maximaal beleeft. Want ook jij wilt de wereld ontdekken. Samen onvergetelijke ervaringen opdoen. Met de hulp van ervaren reizigers, die weten hoe je een bijzondere Marokko reis het best regelt. Goed gekozen, betaalbaar en zoals jij het wilt. Hoe smart is dat?

Wil je weten hoe het werkt?

Zo werkt Smart Marokko

Onze bestemmingen:

Amerika, ThailandIndonesië, CubaMarokkoChina, Zuid-Afrika, Vietnam.
Deze website is onderdeel van Travel Smart.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Vul hier een geldig email-adres in
Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief
Schrijf me in

*Verschijnt max 6x per jaar, zie ook privacybeleid  

Volg ons op:

facebook_2.PNG Instagram.jpg ts-youtube.png twitter.PNG 


Vragen?

Neem contact met ons op >

Email.jpg Telefoon.jpg Whatsapp.jpg

Copyright © Riksja Travel 2017 - KvK 27345112. All rights reserved | Privacybeleid | Cookiebeleid | Disclaimer | Reisvoorwaarden | Sitemap |